top of page

Suus

"Met de juiste wenkbrauwstyling of powderbrows kun je zoveel bereiken: je gezicht laten stralen, een lift geven en die "droopy" look vermijden. En het beste? Ik bespaar je zelfs een ritje naar de botox-kliniek ;)"

browsisters. (30 x 40 cm).gif

Browsisters

Tussen de talloze wenkbrauwsalons is het zeldzaam om iemand zoals Suus te vinden, met haar achtergrond als kunstenaar en uitgebreide ervaring. Lees hieronder meer over Suus.

Professionele Tekenvaardigheden:

Suus is getraind in professioneel tekenen en heeft deze vaardigheden omgezet in de kunst van het perfectioneren van wenkbrauwen. Dit stelt Browsisters in staat om unieke en gepersonaliseerde wenkbrauwtransformaties te bieden.

Ervaring

Met zes dynamische jaren als kunstdocent en een passie voor kunst, brengt Suus een schat aan ervaring en enthousiasme naar haar rol als wenkbrauwexpert. Dit vertaalt zich in hoogwaardige diensten en advies voor klanten.

Expertise

Suus heeft het vermogen om direct te zien wat er nodig is om wenkbrauwen te perfectioneren. Dit zorgt voor snelle en effectieve resultaten, waardoor klanten tevreden en zelfverzekerd de deur uitlopen.

Oog voor schoonheid

Browsisters gaat verder dan alleen wenkbrauwen en streeft ernaar om zelfvertrouwen en schoonheid te vieren. Suus' energie en expertise dragen bij aan een positieve en empowerende ervaring voor klanten.

Onmoet Suus: 

de bruisende kracht achter Browsisters!
Met een stevige basis in professioneel tekenen en een passie voor kunst, heeft Suus haar tekenskills en oog voor schoonheid omgetoverd tot de ultieme troeven in haar rol als wenkbrauwexpert. Na haar avonturen aan het Stedelijk Instituut voor Sierkunsten en Ambachten de Fotovakschool, de Kunstacademy, en zes dynamische jaren als kunstdocent, is Suus nu de energieke drijvende kracht achter Browsisters. Haar vermogen om direct te zien wat er nodig is, gecombineerd met haar ervaring en plezier in wat ze doet, maken haar een ware magiër in het perfectioneren van wenkbrauwen.

Bij Browsisters draait het niet alleen om wenkbrauwen, maar om het vieren van zelfvertrouwen en schoonheid, met een vleugje Suus' energie en expertise.

367493433_820582589816992_1025406371792734036_n.jpg
Ontwerp zonder titel (2).gif
bottom of page