top of page

Suus

"In de wereld van schoonheid begrijpen vrouwen dat goed gestylde wenkbrauwen vaak meer zeggen dan de rest van hun make-up; ze kunnen een wereld van verschil maken in je uitstraling."

1.png

Ontdek de kunst van Browstyling

Laten we samen ontdekken waarom Browsisters de ultieme plek is voor wenkbrauwstyling ;

Mijn ervaring en deskundigheid:

Bij Browsisters ben je aan het juiste adres vanwege mijn jarenlange ervaring en expertise. Als kunstenaar begrijp ik de kunst van het creëren van perfecte wenkbrauwen.

Professioneel en betrouwbaar:

Bij Browsisters kun je rekenen op professionele en hygiënische behandelingen. 

Een unieke aanpak

Ik begrijp dat geen enkele wenkbrauw hetzelfde is. Daarom bied ik een persoonlijke aanpak die rekening houdt met jouw specifieke gezichtskenmerken en voorkeuren.

Sfeer

Bij Browsisters is de energie en sfeer vaak iets waar mijn klanten enthousiast over zijn. Dus waarom kom je niet langs en ervaar je het zelf? ;) 

Browstyling

Met mijn browstyling-expertise kan ik je wenkbrauwen verbeteren op verschillende manieren. 

Ik kan ze verven om de kleur aan te passen of hun natuurlijke tint te verbeteren. Knippen zorgt voor nette en gedefinieerde wenkbrauwen. Waxen geeft je wenkbrauwen een strakke vorm, terwijl mijn pincet de laatste details perfectioneert.

Henna-kleuring is een optie als je diepere kleuren wilt, en browlifting zorgt voor een natuurlijke lift en meer open ogen.

Met deze methoden kan ik de perfecte wenkbrauwvorm en -kleur voor jou realiseren.

browsistersbreda.png
2.png

Verven van wenkbrauwen

Wenkbrauw verven is een eenvoudige en effectieve methode om je wenkbrauwen te benadrukken en een krachtigere uitstraling te creëren. Bij Browsisters hebben we zowel wenkbrauwverf, henna verf en hybrid verf beschikbaar. Wenkbrauwverf is perfect voor een subtiele kleuraanpassing en pakt vooral op de haartjes. Hennaverf biedt een diepere en langdurige kleur, terwijl hybrid verf vooral ook een stempel op de huid achterlaat. 

Als je nieuw bent en twijfelt welke optie het beste is, hoef je je geen zorgen te maken. Je kunt gewoon een wenkbrauwstyling met verven afspraak maken en tijdens onze afspraak zullen we samen bepalen welke keuze het beste bij jouw wenkbrauwen past. 

Wenkbrauwen waxen

Bij Browsisters ben ik trots op mijn professionele wenkbrauwstyling met waxen. Het draait allemaal om precisie en oog voor detail. Ik zorg ervoor dat je wenkbrauwen gelijkmatig en zoveel mogelijk symmetrisch zijn, perfect passend bij jouw gezichtsvorm. Waxen is de sleutel tot langdurige resultaten en een zijdezachte huid. Het verwijdert haartjes vanaf de wortel, waardoor ze minder snel teruggroeien en je wenkbrauwen er strak en verzorgd uitzien.

browsisters. (30 x 40 cm) (1).jpg
8.jpg

Browlift 

Browlifting, ook wel bekend als 'brow lamination', is de ultieme oplossing voor prachtig gestylde wenkbrauwen die de hele dag perfect in vorm blijven. Bij Browsisters bied ik deze techniek aan om je wenkbrauwharen in de gewenste richting te stylen en een mooie lift te geven. Het resultaat is een natuurlijke, open uitstraling en een frisse look. Dus, als je wilt genieten van gestylede en voller uitziende wenkbrauwen zonder gedoe, dan is browlifting de juiste keuze.

Tieners

Browstyling is toegankelijk voor tieners van 12 tot 17 jaar bij Browsisters. Als moeder van twee tieners ben ik dol op deze leeftijdsgroep en verwelkom ik hen graag in mijn salon. Ik sta klaar om tieners te begeleiden bij hun eerste wenkbrauwstylingervaring

16.jpg
Anker Tieners
2.jpg

Eerste keer 

Als je voor de eerste keer komt, raad ik je aan om te beginnen met de complete wenkbrauwstyling. Deze behandeling omvat een intake, wenkbrauwen knippen, waxen, epileren en de finishing touch.

Wil je graag dat je wenkbrauwen ook van kleur worden voorzien? Dat is mogelijk met wenkbrauwverf of henna. Als je twijfelt tussen verf en henna, is dat geen probleem. Je kunt de wenkbrauwstyling met verven boeken en tijdens de intake bepalen we samen wat het beste bij jou past.

Prijzen

WENKBRAUWSTYLING  € 29,50

(intake – knippen – waxen – epileren – finishing touch)

WENKBRAUWSTYLING MET VERVEN € 38,50

(intake – knippen – waxen – epileren – verven – finishing touch)

WENKBRAUWSTYLING MET HENNA/ HYBRID € 43,50

(intake- knippen – waxen – epileren – henna – finishing touch)

WENKBRAUWEN VERVEN ZONDER STYLING € 15,00
WENKBRAUWEN VERVEN HENNA ZONDER STYLING € 22,50

 

BROWLIFT MET VERVEN € 59,50
BROWLIFT MET STYLING EN VERVEN € 85,00

 

TIENERS (12 – 17 JAAR)
WENKBRAUWSTYLING € 20,00
TIENERS (12 – 17 JAAR) WENKBRAUWSTYLING MET VERVEN € 25,00

 

WENKBRAUWSTYLING MANNEN € 27,50
4.png

"Plan je browstyling behandeling nu eenvoudig en snel online"

bottom of page