top of page

Suus

"Powderbrows zijn mijn specialiteit, afgestemd op jouw wensen voor een natuurlijke look.
Tijdens de intake geef ik je een voorbeeld, en met mijn jarenlange ervaring en kunstachtergrond selecteer ik de ideale kleur en vorm"

WhatsApp Image 2023-11-30 at 09.01.15.jpeg

Powderbrows

Kies Powderbrows voor subtielere, natuurlijke wenkbrauwen. Het vervaagt geleidelijk en blijft er altijd natuurlijk uitzien. Gratis intake, kleurbepaling, en volledige aanpassing aan jouw stijl.

Natuurlijke Techniek

De powderbrows-techniek maakt gebruik van een speciale pigmentatiemethode die langzaam vervaagt, wat zorgt voor een prachtige, natuurlijke uitstraling zonder scherpe randen.

Gratis Intake

Het is altijd mogelijk te beginnen met een gratis intake om jouw wensen te bespreken en de juiste kleuren te kiezen. Met voortekenen en overleg zorg ik ervoor dat we samen het gewenste resultaat bereiken.

Resultaatgericht

Tijdens onze behandeling zorg ik ervoor dat je met vertrouwen mijn studio verlaat. 

GGD- Certificering

Met mijn GGD-certificering en mijn focus op jouw natuurlijke schoonheid zorg ik ervoor dat je er altijd op je best uitziet, zelfs zonder make-up. Ik sta voor je klaar om jouw schoonheid te accentueren en je zelfvertrouwen te vergroten.

Wat zijn Powderbrows?

Begin elke ochtend met perfecte wenkbrauwen!
Met deze techniek brengen we kleine puntjes (pixels) aan in de huid waarmee je vollere wenkbrauwen krijgt. De aanzet van de wenkbrauwen wordt lichter gepigmenteerd, dit zorgt voor een zachte, poederachtige look die gelijkmatig donkerder wordt naar de staart toe.

Op subtiele wijze worden hybride of minerale pigmenten met een PMU apparaat en een dunne naald in de huid aangebracht. Hierdoor lijkt het alsof je je wenkbrauwen met een wenkbrauwpoeder hebt ingekleurd. Het resultaat is semi-permanent. Dat houdt in dat je na ongeveer 1,5 jaar je wenkbrauwen een touch-up kan geven. Zo blijf je langer genieten van je mooie wenkbrauwen.
 

Facetune_18-10-2023-19-42-59.jpeg

Natuurlijk & op maat

Met Powderbrows krijg je de oplossing voor al je wenkbrauwproblemen. Deze techniek is geschikt voor alle huidtypen en kan je wenkbrauwen voller, breder, langer en strakker maken. Kale plekjes worden opgevuld, je wenkbrauwen krijgen meer definitie en asymmetrie wordt gecorrigeerd, allemaal terwijl ik streef naar een zo natuurlijk mogelijke uitstraling.

De behandeling

Gratis Intake: Tijdens de intake, die je kosteloos online kunt inplannen, teken ik een voorbeeld wenkbrauw zodat je een idee hebt van het eindresultaat. We bespreken je wensen, de technieken die ik gebruik, en beantwoorden al je vragen.

Eerste Behandeling (Duur: 165 minuten): Tijdens de eerste behandeling gaan we ze uitgebreid tekenen. Dan zoeken we samen de juiste kleur uit en vervolgens breng ik de powderbrows aan. Ze lijken in het begin misschien wat donker, maar na de eerste behandeling vervaagt het pigment zo'n 50-60%. Na 2-3 weken verschijnt het uiteindelijke resultaat van de eerste behandeling.

6 tot 8 Weken Nabehandeling: Na 6-8 weken kom je terug voor een nabehandeling, inbegrepen in de prijs. We evalueren de vorm en kleur en passen deze indien nodig aan. We kunnen ze tijdens de tweede behandeling ook altijd donkerder maken. 

Facetune_27-10-2023-16-53-49_edited.jpg

Genezing

In de eerste week na de behandeling zal de pigmentatie aanzienlijk donkerder zijn dan het uiteindelijke resultaat. Het is vergelijkbaar met het effect van pas geverfde henna brows of wenkbrauwen die wat zwaarder zijn opgemaakt. Je blijft echter toonbaar en kunt zonder problemen je dagelijkse activiteiten voortzetten.

Na enkele dagen begint het pigment te vervagen en ontstaat er een lichtere uitstraling. Dit is een normaal onderdeel van het genezingsproces. Nadat je wenkbrauwen helemaal genezen zijn komt binnen twee weken de kleur nog verder opzetten. Tijdens de nabehandeling worden eventuele lichte plekjes opgevuld en kan het geheel naar wens nog wat intenser worden gemaakt.

Prijzen

  • Powderbrows nieuw (inclusief 1 nabehandeling binnen 6-8 weken) €379,00

  • Touch-up powderbrows binnen 1,5 jaar €185,00

  • Touch-up powderbrows binnen 1 jaar €135,00

  • Touch-up powderbrows binnen een half jaar €85,00

Facetune_24-10-2023-12-54-18.jpeg
Facetune_20-10-2023-17-53-56.jpeg

Resultaat

Het resultaat van de behandeling is semi-permanent en verschilt aanzienlijk van permanente tatoeages. Het pigment wordt niet permanent in de huid aangebracht. Dit betekent dat het pigment geleidelijk en gelijkmatig vervaagt onder invloed van natuurlijke celvernieuwing en blootstelling aan UV-licht.

De duurzaamheid kan variëren afhankelijk van de persoon en het huidtype. 


Mensen maken zich soms zorgen over hoe ze eruit zullen zien na de eerste behandeling en hoe het er na een paar jaar uitziet. Ik kan je geruststellen dat je gewoon over straat kan na de eerste behandeling en na 1 tot 2 jaar zal het pigment geleidelijk vervagen, maar je hebt altijd de keuze om het volledig te laten vervagen of om terug te komen voor een touch-up, afhankelijk van jouw voorkeur. Je zit dus niet levenslang aan iets vast.

 

Tijdens de intake beantwoord ik graag al je vragen en bespreken we eventuele twijfels. Het eindresultaat is werkelijk prachtig, en zowel ikzelf als mijn klanten zijn er dol op! Dus aarzel niet om een intake te boeken, zodat we al je twijfels kunnen wegnemen en jou ook van mooie Powderbrows kunnen voorzien.

BOEK NU JE
GRATIS INTAKE

Kom gerust langs voor een kosteloze intake om je wensen te bespreken.

bottom of page