top of page

Suus

"Ik ben gepassioneerd over wenkbrauwen,
maar ik wil ook een totaalplaatje aanbieden.
Het gaat niet alleen om wenkbrauwen; het gaat erom dat je 's ochtends opstaat met een subtiele make-up die je natuurlijke schoonheid accentueert. Daarom heb ik me ook gespecialiseerd in infralash eyeliner en lippen.
Dit maakt je totale look compleet,
als een waar kunstwerk."

3.jpg

Ontdek de voordelen van permanente make-up (PMU)

Laten we samen ontdekken waarom Browsisters de ultieme plek is voor permanente make-up ;

Altijd op je best:

Of je nu op vakantie bent, aan het sporten, of gewoon de dagelijkse drukte doorgaat, je ziet er altijd op je best uit zonder de noodzaak voor regelmatige touch-ups.

Direct klaar:

Je wordt wakker met een frisse en verzorgde uitstraling, zonder dat je tijd hoeft te besteden aan het perfectioneren van je lippen of ogen.

Geen dagelijkse make-up routine:

Je hoeft niet langer elke ochtend tijd te besteden aan het aanbrengen van lippenstift of eyeliner, wat kostbare minuten bespaart.

Geen make-upfouten:

Ervaar moeiteloze perfectie met permanente make-up (PMU) en zeg vaarwel tegen make-upfouten - altijd onberispelijk gestyled, elke dag opnieuw.

Permanente Make-up

PMU is een cosmetische techniek waarbij pigment in de huid wordt gebracht  voor een langdurige natuurlijke make-uplook. Bij Browsisters specialiseer ik me niet alleen in PMU voor wenkbrauwen, zoals Powderbrows, maar ook voor lippen en infralash eyeliner. Dit bespaart je 's ochtends tijd en zorgt ervoor dat je er altijd op je best uitziet.

5.jpg
6.jpg

Lippen 

Lippen permanente make-up (PMU) is een behandeling waarbij natuurlijke pigmenten in de lippen worden ingebracht om ze van een blijvende kleur te voorzien. Dit geeft je lippen meer definitie en een mooie kleur, zodat je er altijd verzorgd uitziet zonder dat je lippenstift hoeft aan te brengen. Het is een handige optie voor mensen die vollere en mooi gekleurde lippen willen, zonder de dagelijkse make-uproutine.

Lippen permanente make-up (PMU) is ideaal voor verschillende situaties:

 1. Dagelijks gemak: Als je er elke dag verzorgd uit wilt zien zonder lippenstift te hoeven aanbrengen.

 2. Natuurlijke uitstraling: Voor een subtiele, natuurlijke kleur en definitie van je lippen.

 3. Verminderen van asymmetrie: Om ongelijke lippen symmetrischer te maken.

 4. Optisch vollere lippen: Voor wie vollere lippen wil zonder injecties.

 5. Vervaagde lipkleur herstellen: Als je de jeugdige uitstraling van je lippen wilt herstellen na het vervagen van de natuurlijke lipkleur.
   

Kortom, het is een veelzijdige oplossing voor iedereen die van mooie lippen houdt zonder de gedoe van dagelijkse make-up.

Anker Lippen
Anker Eyelier

Infalash eyeliner

Infralash eyeliner is een subtiele en natuurlijke manier om je ogen te accentueren. Deze techniek is ideaal voor iedereen die er fris en natuurlijk uit wil zien zonder overdreven make-up. De behandeling omvat het aanbrengen van een heel dun lijntje tussen de wimpers zodat deze voller lijken en waardoor je ogen groter en helderder lijken zonder een duidelijk zichtbare eyeliner.

7.jpg
4.jpg

Prijzen

Lippen 
 • Lipblush (inclusief 1 nabehandeling) €449

 • Touch-up lipblush €199

 
 
Eyeliner 
 • Infralash (inclusief 1 nabehandeling) €239

 • Touch-up infralash €155

"Plan je afspraak nu eenvoudig en snel online"

bottom of page